scene 1catman.ontwerp & realisatie is een architectenbureau voor ontwerp, bouwtechniek, projectbegeleiding en uitvoering.

U krijgt bij ons compleet advies over het gehele bouwproces, vanaf de eerste blueprint tot en met de oplevering van het project. Wij kunnen al uw specifieke wensen realiseren, vanaf een fraaie badkamer, een nieuwe kantoorinrichting tot en met een rigoureuze renovatie en desgewenst ook een totale nieuwbouw voor uw huis of bedrijf.

Een project start bij het opstellen van een programma van eisen waarin uw wensen en ideeën worden opgenomen. Samen met u bekijken we hoe we uw wensen kunnen vertalen naar een ontwerp en of de plannen binnen uw bouwbudget passen.Het ontwerp wordt uitgewerkt in een bestek en de eventuele benodigde omgevingsvergunning wordt aangevraagd. U kunt er ook voor kiezen het ontwerp door ons te laten uitvoeren of u kunt aan de hand van het bestek de bouwplannen aanbesteden bij een andere aannemer.

Tijdens de uitvoering begeleiden wij het bouwproces en bewaken wij de planning, kosten en de kwaliteit. Mocht u zelf goede ideeën hebben en zoekt u alleen een aannemer dan kunt u bij ons ook terecht. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Heeft u vragen of wilt een vrijblijvende afspraken maken.

Neem dan contact met ons op.